Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

24 sata je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

24sata medijski je brand br. 1 u Hrvatskoj, vodeći na tržištu u svim segmentima – print, web, društvene mreže, mobile i video. Digitalna mreža 24sata broji 10 različitih brandova: Express, JoomBoos, miss7, Autostart, Gastro, ZdravaKrava, Klokanica, Goal, BlogBuster te najveći među njima, 24sata. Mreža 24sata može se pohvaliti najvećom web publikom od preko 1,5 milijuna čitatelja mjesečno, čime doseže 2 od 3 internetska korisnika u Hrvatskoj te najvećom Facebook publikom među konkurentima – stranica 24sata broji više od 1,2 milijuna fanova.

U posljednje dvije godine 24sata pokreće video revoluciju na hrvatskom, ali i regionalnom tržištu te osvaja sve platforme. Svoju „digital first“ strategiju nadograđuje iz dana u dan, neprestano se prilagođava uvjetima na tržištu i kreira nove formate te potvrđuje lidersku poziciju u svim područjima, od tiska do digitala. 24sata svoj sadržaj kreira prema interesima čitatelja i korisnika portala, a snažan tim zaposlenika uspijeva zadovoljiti želje brojnih korisnika i klijenata.

02.08.2017., Zagreb – Video redakcija 24sata. DKS_56159896
Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *