Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Oglasnik je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Tvrtka Oglasnik d.o.o. osnovana je 1989. godine u Zagrebu i bavi se novinsko-izdavačkom djelatnošću. Prvi broj tiskanog Oglasnika pojavio se na kioscima 11. veljače iste godine, te je brojao 24 stranice, imao tjednu periodiku i u to vrijeme bio je prva privatna novina – ne samo na našim prostorima nego i na području cijele istočne Europe.

Danas Oglasnik izlazi dva puta tjedno (utorkom i petkom), u prosjeku objavljuje oko 22.000 oglasa u svakom broju te se zahvaljujući stručnosti svojih djelatnika, kvalitetnim proizvodima i uslugama etablirao kao lider na tržištu oglašavanja u tiskanom izdanju.

Na internetskoj stranici Oglasnik.hr trenutno je više od 180.000 registriranih korisnika, više od 400.000 posjetitelja mjesečno, više od 4500 verificiranih prodavača i više od 390.000 pregledanih  stranica dnevno.

Razvojni planovi uključuju održavanje visokih kriterija u pogledu kvalitete Oglasnikovih izdanja kao vodećih tiskovina i internetskih izdanja u Hrvatskoj. Novi izazovi i planovi usmjereni su u informatičku opremljenost, korištenje najmodernijih tehnologija te ulaganje u kvalitetan i stručan kadar.

Osim tiskanih izdanja Plavog oglasnika i internet oglasnika www.oglasnik.hr – Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice Posao.hr i Edukacija.hr koje svakodneno spajaju korisnike željne novih izazova i edukacije s odgovarajućim ustanovama.

Tim posao.hr-a više od 15 godina gradi jedan od vodećih  portala za zapošljavanje u Hrvatskoj. Više od  510.000 oglasa predano je na stranici www.posao.hr, koji svojom kvalitetom strukture i informacija nudi korisnicima nezaobilazno mjesto u traženju poslovnih savjeta, novosti i izazova za karijeru. Nacionalni projekti koji uključuju poslodavce, posloprimce te studente kao potencijal koji ulaze na tržište rada čine sadržaj koji pokazuje stručnost tima, te najbolju uslugu ponude i potražnje posla.

Ponosni smo na projekt Human Resources Summit koji je posao.hr,  proteklih  9 godina, organizirao u suradnji s HR centrom te Career Boot Camp koji je na interaktivan i zabavan način najmotiviranijim studentima pomogao naučiti kako biti konkurentni na tržištu rada.

Oglasnik grupacija, putem svojih tiskanih izdanja i internetskih stranica, osigurava najbrži i najlakši put do potencijalnih kupaca, a višegodišnje iskustvo u medijskom oglašavanju te zadovoljstvo partnera i vjernih korisnika jamstvo su kvalitete i pouzdanosti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *