Polleo-za-web

 

Superbrands Hrvatska je završio s ovogodišnjim odabirom i ocjenjivanjem najboljih brendova na hrvatskom tržištu. Brendove smo i ove godine ocjenili neovisnim glasanjem Stručnog vijeća koji su time predstavili glas struke te istraživanjem tržišta čime smo dobili mišljenje krajnjeg potrošača pa je tako Polleo sport zabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku – Superbrands 2016/2017.

 

Polleo-logo-za-web

Polleo sportu ovom prilikom još jednom čestitamo!

 

I ove godine glavne ocjenjivane karakteristike brenda bile su: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak; glavni faktori koji diferenciraju brend i njegovu snagu na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju.

 

O Polleo Sportu

Ban centar eksterijer malaPolleo Sport je najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. Kao regionalni lider u svojoj branši, Polleo Sport nudi svojim kupcima najveći asortiman proizvoda u jedanaest poslovnica u Hrvatskoj.

Kvaliteta Polleo Sporta leži u educiranim zaposlenicima (nutricionisti, osobni treneri, sportaši) koji svojim savjetima i preporukama pomažu kupcima da aktivnije žive, zdravije se hrane te brže, bolje i sigurnije dođu do željenih ciljeva.

Polleo Sport je dom mnogih ekskluzivnih brendova kao što su Under Armour, Atleticore, Naturya, Optimum Nutrion, Myprotein, Garmin, Everlast te mnogi drugi.

Misija i ciljeviDucan Polleo mala

Moto Polleo Sporta glasi “biti fit lavovski je posao”, a za cilj ima probuditi sportski duh koji poput lava spava u svakome od nas. Glavni ciljevi Polleo Sporta su promicanje zdravog i aktivnog načina života te edukacija kupaca o proizvodima suplementacije kako bi se razbili mitovi o tome da se radi o “nedopuštenim sredstvima”, već o proizvodima koji pomažu u maksimalizaciji truda kroz trening i prehranu.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *