RF-Koprivnica

 

Superbrands Hrvatska je završio s ovogodišnjim odabirom i ocjenjivanjem najboljih brendova na hrvatskom tržištu. Brendove smo i ove godine ocjenili neovisnim glasanjem Stručnog vijeća koji su time predstavili glas struke te istraživanjem tržišta čime smo dobili mišljenje krajnjeg potrošača pa je tako Renesansni festival Koprivnica izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku – Superbrands oznaku 2016/17.

RF Koprivnica

Renesansnom festivalu Koprivnica
ovom prilikom još jednom čestitamo!

I ove godine glavne ocjenjivane karakteristike brenda bile su: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak; glavni faktori koji diferenciraju brend i njegovu snagu na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju.

 

O festivalu
Koprivnički Renesansni festival stekao je status Superbrands u kategoriji događanja u Hrvatskoj, što je još jedno veliko priznanje ovoj manifestaciji. Uz Hrvatsku turističku zajednicu koja je dvije godine za redom Renesansni festival proglasila za top manifestaciju u zemlji, sada su i nezavisni stručnjaci i krajnji potrošači potvrdili njegovu iznimnu vrijednost. Renesansni festival stekao je pravo nošenja znaka Superbrands u 2016. i 2017. godini budući da su stručno vijeće i potrošači koji su sudjelovali u istraživanju tržišta dali visoke ocjene kvaliteti, različitosti, pouzdanosti i emotivnom učinku ove manifestacije.

“Službena potvrda da je Renesansni festival doista brand kojeg prepoznaju i struka i korisnici u cijeloj zemlji puno nam znači. Priznanje je to našim idejama, kreativnosti, upornom radu i organizacijskim sposobnostima koje su praktički iz ničega stvorili najveću povijesnu manifestaciju u regiji. Status Superbrandsa pomoći će nam i u privlačenju partnera te u prijavama za europske fondove.” – ističe direktor TZ grada Koprivnice Renato Labazan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *