Svijet knjige je najstariji, najbolji i najveći hrvatski knjižni klub, osnovan 1989. godine, kada je na zagrebačkom Kaptolu otvoren naš prvi klupski centar koji i danas ondje ponosno stoji. Svijet knjige čini zajednica preko 30.000 zadovoljnih ljubitelja knjige koji žele nabavljati najbolje i najprodavanije naslove vodećih hrvatskih izdavačkih kuća po najpovoljnijim cijenama, od 20 pa do čak 80 % nižim od onih u običnim knjižarama. Članovi mogu svoje knjige nabavljati putem 4 dostupna kanala prodaje (16 klupskih centara, web shop, katalog ili putem telefona), ovisno o njihovim preferencijama.

Tim ljudi koji je stvarao i gradio Svijet knjige kroz godine se mijenjao, ali glavna misao vodilja i cilj našega kluba od početaka do danas ostao je isti: da se našim članicama i članovima ponude najbolji naslovi na tržištu po najpovoljnijim cijenama. Tradicija ovog knjižnog kluba duga je čak 29 godina i s ponosom uskoro ulazi u treće desetljeće svog rada, a brojnost i vjernost članova, od kojih su neki sa Svijetom knjige od samih početaka, dokazuje njegovu kvalitetu i snagu.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Svijet knjige je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *