Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Yammat FM je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Yammat je glazbeno, sadržajno i prezentacijski drugačiji.

Yammat respektira svoje slušatelje i klijente, čime svakim danom stječe naklonost sve većeg broja publike, koja nas svakodnevno sluša dulje i češće od uobičajenog tržišnog prosjeka što je najbolja  potvrda jedinstvene tržišne pozicije Yammata na medijskom nebu Zagreba i Hrvatske.

Na valovima Yammata surfaju Siniša Švec, Milan Peh, Daniel Bilić, Zdravko Mamić Maminho, Ivona Kovačević, Alen Balen, Dino Milić, Tomo Ricov, Sms Deutsch, Nick Colgan, Jogarde ali i Čedo Prodanović sa svojom Glazbenom kancelarijom.

Yammatov rast je trenutno vidljiv u digitalnoj domeni. Prema unique userima na shoutcast platformama, Yammat je pozicioniran u Top 3 radijska medija u Hrvatskoj.

Svoj program emitiraju iz hrvatske metropole, ali povremeno se otisnu i na tjedne avanture kroz koje emitiraju iz raznih europskih prijestolnica –  Berlina, Stockholma, Amsterdama te Kopenhagena, što je jedinstveni koncept u radijskom svijetu. Organizatori su Yammatova najznačajnijeg glazbeno – društvenog događaja koji svake godine u Zagreb dovodi svjetske zvijezde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *