O Superbrandsu

Nezavisni autoritet za brending
koji djeluje u 90 zemalja svijeta.

 

  • Počeo kao radijska emisija 1994. na GLR radiu, danas BBC radio London, a vodio ju je Marcel Knobil, osnivač Superbrandsa.
  • Cilj emisije je bio komunicirati o brendovima koji se svakodnevno nalaze u njihovim životima.
  • S obzirom na uspjeh koji je ostvarila emisija, 1995. je osnovana Superbrands organizacija.
  • Danas djeluje u 90 zemalja svijeta i prepoznaje najbolje brendove dodjeljujući im Superbrands status.
  • Izbor za Superbrands održava se jednom godišnje, a brendove izabiru stručno vijeće i potrošači.


Naš tim

Lea Brezar

Superbrands CEO

Višegodišnje iskustvo u vođenju full service agencije Dhar media, te vođenje projekta Superbrands Hrvatska i Makedonija. Nakon preuzimanja licence Superbrands Hrvatska i Slovenija, postavljanja komunikacijske strategije osmislila je magazin Brend kultura. Vodeća je zagovornica dharmičkog pristupa poslovanju te iza sebe ima pet napisanih knjiga.

Slaviša Brezar

Kreativni direktor

Petnaest godina iskustva u dizajnu koje je stekao u radu sa preko pedeset bendova, osmislio je mnoge vizuale, te mentorirao desetinama studenata, a i djelatnika tima Dhar medie. Postavio je vizualne standarde svih izdanja full service agencije Dhar media koja upravlja svim kreativnim procesima za Superbrands Hrvatsku i Sloveniju.

Vesna Sekalec

Direktorica projekta

Diplomirana ekonomistica marketinškog smjera sa dvadesetogodišnjim iskustvom u kreiranju, organiziranju, vođenju i praćenju projekata. Svoje iskustvo stekla je radeći s mnogim brendovima i u korporacijama. Superbrands projekt vodi od 2015 godine.

Manuela Tunjić

Koordinatorica projekata

Organizatorica evenata i kordinatorica prodajnih aktivnosti za projekte Superbrands i Brend kultura. Svoje je iskustvo u organizaciji usavršila u Dhar medii pri realizaciji projekata: TouristarTV, seminara Robina Sharme i mnogih BREND kultura konferencija.

KONTAKT

  lea@dhar-media.hr
Tel. + 385 (0)1 4817 329
  slavisa@dhar-media.hr
Tel. + 385 (0)1 4817 329
  vesna@superbrands.hr
Tel. + 385 (0)1 6458 875
  manuela@dhar-media.hr
Tel. + 385 (0)1 6458 175