Supebran(d)ko

Dečko iz susjedstva postao brend guru

Novi standardi, novo vrijeme, novi heroji. ‘On’ budnim okom svakodnevno skenira po internetu i trenira svoj izoštren smisao za brend. Lukavo se probija kroz šumu reklama, oglasa i PR-ova i sanja neko bolje sutra, neke bolje kampanje, ideje… Tko je on?

Predstavljamo vam superheroja današnjice – on je moćan, jak, hrabar i neustrašiv, a opet meka srca, topao i drag. Dečko iz susjedstva, uvijek spreman pomoći slabijima i dobaciti neku lijepu riječ. Nemoćne bakice vodi preko ceste, a tvojih 5 pasa k’o od šale prošeće. Osvaja svojim neodoljivim šarmom, brižan je i pažljiv. Pouzdan je, kvalitetan, kreativac, različit od drugih i svi ga vole.

Svakog jutra trenira svoj izoštren smisao za brend, lukavo se probijajući kroz šumu reklama, oglasa i PR-ova. Pod tušem pjevuši slogane i slaže rime, a ako ga probudiš usred noći nabraja sve svjetske brendove i to po abecedi. Logotipe crta zatvorenih očiju i sanja neko bolje sutra, neke bolje kampanje, ideje…

Konkurenciju jede za doručak, pa je niti nema, jer je jednostavno najbolji, iznad svih.

 

Za web fejs

Trebate stručni savjet, odgovor na važno pitanje ili brend strategiju? Želite postati Superbrand? Prepuštamo vas superheroju današnjice – Superbran(d)ku. Javite mu se na Fejsu, superjunaci su uvijek na raspolaganju, i osvojite super nagrade!

 

on-je-Superbran(d)ko

Predstavljamo Superbran(d)ka – junaka iz susjedstva:

Ime: Superbrandko, za ekipu može i bez d.
Spol: muško
Visina: 190 cm
Kilaža: 120 kg
Zanimanje: Brend guru – stručnjak za brendiranje
Zvanje: Superheroj

Comments

Komentari


 

Superbran(d)ko javlja

Akcijski Plan

  • Superbranko izbacio (d) iz imena,

  • predstavljen je javnosti i na portalu Žena.hr,

  • dobrotvor je po prirodi pa dijeli super nagrade na Fejsu.

  • snimio je i novi hit, pa ako niste čuli poslušajte ga dolje. 🙂

 

 

Vijesti i blog