Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18, formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Cinestar je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Tvrtka Blitz-CineStar najveći je i najuspješniji kinoprikazivač u ovom dijelu Europe, s 13 CineStar multipleksa u Hrvatskoj i 19 u regiji. Iza uspješnosti Blitz-CineStara stoji kontinuirano ulaganje u razvoj kvalitete usluge i kino iskustva, pa se tako CineStar svrstava među najbolja svjetska kina i po kriterijima opremljenosti dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima. CineStar je prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju te najsuperiornije kino-formate IMAX, 4DX i Gold Class, čime se također potvrđuje status lidera na tržištu kinoprikazivanja u ovom dijelu Europe. Tvrtka Blitz-CineStar ističe se i autorskim konceptom kina poznatog pod brendom Kaptol Boutique Cinema. Pet posebno dizajniranih dvorana ovog multipleksa u potpunosti je opremljeno najsuvremenijom tehnologijom i Barco laserskim projektorima, što ga čini prvim takvim kinom u regiji. Kaptol Boutique Cinema prepoznatljiv je i po baru jedinstvenog dizajna i impresivnih proporcija kojeg odlikuje polivalentnost prostora, zbog čega je prikladan za održavanje različitih događanja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *