Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Lider je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

[big_heading centered=”no”]O brendu[/big_heading]

Poslovni tjednik Lider namijenjen je menadžerima i poduzetnicima iz malih, srednjih i velikih tvrtki, ali jednako tako i svim tzv. decision makerima, osobama zaposlenim u državnoj upravi, vladinim agencijama i institucijama, odnosno u najširem smislu riječi svim poslovnim ljudima i onima koji se žele baviti biznisom. Izlazi od 7. listopada 2005., četvrtkom je na prodajnim mjestima u Zagrebu, a petkom u cijeloj Hrvatskoj. Ove godine Lider slavi 12 godina neprekidnog izlaženja, te je trenutno jedini poslovna novina u Hrvatskoj s tjednim ritmom izlaženja. Godišnje se u organizaciji Lidera održi preko 30 poslovnih skupova, od kojih su najveći Dan velikih planova, Žene u biznisu i 48 sati – susret gradonačelnika i poduzetnika. Lider je pokrenuo i tri kluba; Studentski Lider Klub, Klub izvoznika i Klub obiteljskih tvrtki.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *