Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18, formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Rowenta je tako izabrana za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Od 1909. godine, njemački brand Rowenta  osvaja i najzahtjevnije potrošače s visokokvalitetnim proizvodima koji jamče savršene rezultate a svojim dizajnom odgovaraju i najmodernijem domu te se savršeno uklapaju u svaki prostor.
Da bi život bio lakši, Rowenta ulaže u inovacije i kombinira tehnološku izvedbu, profinjeni dizajn uz ugodnu i nadasve praktičnu uporabu. Prvo glačalo izašlo je iz Rowenta tvornice inovacija davne 1949. a ususivač, bez kojeg danas ne možemo zamisliti svakodnevni život 1974.godine. Od tada do danas Rowenta slijedi želje potrošača i zadovoljava njihove potrebe u svim aspektima i kategorija proizvoda od usisivača i glačala do uređaja za osobnu njegu (sušila za kosu, uvijača za kosu, rotirajućih četki, šišača i depilatora) te uređaja za ugodan dom poput ventilatora.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *