Radijska postaja fokusirana na moderan sadržaj u potpunosti prilagođen slušateljima, kapitalizirala je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

Prepoznatljivi i omiljeni voditelji, bogat i suvremen program, inovativnost, kreativnost – značajke su najprepoznatljivijeg radijskog brenda. Ujedinjene su pod sloganom “Stvari koje voliš”, čime se naglašava usmjerenost na želje slušatelja, ali i snaga odnosa sa slušateljima kojeg Antena Zagreb gradi već dugi niz godina.

“Sva istraživanja pokazuju da je Antena Zagreb definitivno najprepoznatljiviji radijski brend. Nakon više od 10 godina postojanja Antena je postala jedan od simbola Zagreba, što svakodnevno potvrđuju i slušatelji i struka. Superbrands status dodatno je priznanje da se stvarno radi o vrhunskom brendu koji može stati uz bok svjetski poznatim brendovima.”, rekla je Katarina Sučić, programska direktorica Antene Zagreb.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Antena Zagreb je tako izabrana za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!