Dietpharm

Fidifarm d.o.o. vodeći je proizvođač dodataka prehrani na hrvatskom tržištu. Sa svojim proizvodnim programom pod krovnim brendom Dietpharm stoji ravnopravno uz najveće europske pa i svjetske proizvođače. Dietpharm je i u 2017. godini zadržao prvu poziciju na hrvatskom tržištu dodataka prehrani s 19% tržišnog udjela te je zahvaljujući povjerenju i zadovoljstvu korisnika dugogodišnji ponosni nositelj Superbrands nagrade. Dietpharm proizvodi, osim na hrvatskom tržištu, prisutni su na ukupno 12 izvoznih tržišta.

Svoj bogat portfolio, od čak 90 proizvoda, Dietpharm je u protekloj godini obogatio s još 5 novih proizvoda. To su Flexaktiv 9 tableteKondroin H rapid kremaVeneton Duo Active gelLizzy Centravit medvjedići te Magnezij 375 + B6 kapsule. U narednim godinama, kao i do sada, Dietpharm će ustrajati u razvoju inovativnih i jedinstvenih proizvoda koji su rezultat pažljivo odabranih sirovina, visoko razvijene tehnologije i najviših standarda u skladu s europskim i globalnim zahtjevima.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.