Ekskluzivni hotel s pet zvjezdica smješten u prelijepom Rovinju, poznat kao mirna oaza luksuza, kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

Monte Mulini smješten je na samoj obali Rovinja, grada čije ulice obiluju povijesnom ljepotom. U sklopu svoje usluge ovjenčane s pet zvijezdica jamče posjetiteljima raskošan odmor s najvišim stupnjem komfora. U njihovoj ponudi je ponešto za svakoga: spa centar, klubu na plaži, Lobby Bar Gin knjižnica s preko 20 različitih boca gina, ekskluzivni restoran za dvoje Amatis, te iskustvo Chef’s table-a u restoranu Wine Vault koji je na Falstaff listi s 93 boda i 3 vilice za 2019. godinu.

”Članstvo Maistrinog hotela Monte Mulini u Superbrands organizaciji veliko je priznanje i dodatna potvrda da su kontinuirano podizanje kvalitete proizvoda i razvoj kadrova te suradnja s lokalnom zajednicom najbolji smjer za postizanje izvrsnih rezultata. Monte Mulini ujedno je dio vodeće svjetske organizacije luksuznog hotelijerstva The Leading Hotels of the World te od svog otvorenja do danas broji niz nagrada i priznanja.”, izjavili su iz Maistre d.d.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Hotel Monte Mulini je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!