Brend za najam vozila s prisustvom na četiri kontinenta, s više od 60 poslovnica diljem svijeta uključujući i poslovnice u svim značajnijim središtima Hrvatske, te flotom koja u ljetnim mjesecima broji gotovo 4.000 vozila, postao je ponosni Superbrands Partner za 2019/2020 godinu!

“Stjecanje Superbrands Partner statusa omogućilo nam je da naša uspješna poslovna priča, internacionalizacija poslovanja ostvarena u godinu dana, dospije do stručnjaka i šire javnosti, te da naša vizija, trud i kvaliteta budu prepoznati i izvan granica Hrvatske”, izjavio je Krešimir Dobrilović, osnivač i vlasnik CARWIZ rent a cara.

Krešimir Dobrilović, osnivač i vlasnik Carwiz rent a cara

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

CARWIZ rent a car je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Partner Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!