Crodux, prepoznat po vrhunskoj kvaliteti proizvoda te širokom asortimanu trgovačkih i ugostiteljskih usluga, kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

Na mnogobrojnim lokacijama diljem zemlje nude najkvalitetnije gorivo, a od drugih se izdvajaju i svojom gastro ponudom u sklopu prodavaonica. U lokalnim zajednicama prisutni su i kroz česta ulaganja u sportske, kulturne, edukativne i gospodarstvene projekte. Uz sve to, ne propuštaju istaknuti doprinos svojih zaposlenika za uspjeh Croduxa.

“Tvrtka Crodux, nakon certifikata Superbrands 2017/2018, od strane Stručnoga ocjenjivačkog vijeća formiranog od više od 70 priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa, a temeljem dobivenih visokih ocjena, ponosno i zasluženo nosi certifikat Superbrands 2019/2020. U ime Crodux tima, zahvaljujemo se na ukazanoj časti i povjerenju.”, rekao je Goran Stojaković, direktor maloprodaje, Crodux derivati dva d.o.o.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Crodux je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!