Tvrtka Domprojekt iz Zagreba ima dugogodišnju tradiciju u gradnji niskoenergetskih montažnih kuća koje uspješno gradi diljem Europe.

U proizvodnom programu tvrtke su osim obiteljskih kuća stambene zgrade i poslovni objekti. Svi projekti iz Domprojektove ponude prilagođavaju lokacijama na kojima se grade, mogu se tlocrtno mijenjati prema zahtjevima kupaca, a kuće se grade i prema individualnim projektima.
Materijali primijenjeni u gradnji su visokokvalitetni, u skladu s europskim standardima. Kvaliteta proizvoda – predgotovljenih montažnih elemenata koji se na gradilištu sastavljaju u gotovi proizvod potvrđena je još 2001. god. od strane Otto-Graf-Institut Universitas iz Stuttgarta. Brojni Domprojektovi sistemi gradnje prošli su dodatnu certifikaciju i 2016. godine dobili Europsku tehničku ocjenu (ETA), na čijoj osnovi se izdaje prestižni certifikat CE.
Kontinuirano praćenje trendova u gradnji, uvođenje novih tehnologija i materijala, najsuvremenija obrada, postavljanje novih standarda u gradnji niskoenergetskih montažnih kuća i cjelovita podrška investitorima, osigurale su Domprojektu članstvo u prestižnoj Superbrands obitelji.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/20formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Domprojekt je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/20.