Kärcher, tržišni lider na području čišćenja u domaćinstvu i industriji, kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

 Obiteljska tvrtka koja posluje globalno, zadržala je inovativan duh svojih osnivača. Izumitelji su visokotlačnog čistača, a njihov široki asortiman proizvoda za čišćenje poznat je po kvaliteti i pozdanosti. Zanimljiva je i činjenica da su preuzeli zadatke čišćenja nekih od najvećih svjetskih znamenitosti.

”Priznanje Superbrands jedan je od dokaza da tvrtka još od svog osnivanja 1935. slijedi viziju svog osnivača Alfreda Kärchera u pouzdanosti, kvaliteti, inovaciji ali i društvenoj odgovornosti. Danas je Kärcher globalna tvrtka specijalizirana u području čišćenja, sa 632 aktivna patenta prisutna u više od 70 zemalja sa vlastitim predstavništvima i preko 700 Kärcher Centara.

Kärcher preuzima svjetske zadatke u području čišćenja kao što je Kip Krista Iskupitelja u Rio de Janeiru, planina Rushmore u SAD-u i brojni drugi. Ovo priznanje nam je još jedna potvrda da smo na pravom putu.” Milivoj Žegarac, direktor, Kärcher d.o.o.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Kärcher je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!