On označava kvalitetu i besprijekoran stil, a nepovratno je promijenio modnu industriju. Levi’s je kapitalizirao Superbrands status za 2019/2020 godinu!

Popularne i uvijek tražene Levisice odolijevaju prolaznosti trendova i ostaju bezvremenskim klasikom. Vodeći se inovacijom, kreativnošću i vjernosti svom stilu, Levi’sov široki asortiman jeans artikala siguran je izbor za sve ljubitelje mode.

”Izuzetna nam je čast da je Superbrands 2019/2020 uvrstio svjetski poznati brend Levi’s i Europu 92 kao njegova zastupnika i predstavnika među najbolje brendove na tržištu. Iako smo 30 godina broj 1 multibrand maloprodajni lanac trgovina najkvalitetnijih jeans brendova, ovo nam je poticaj da svakako i u budućnosti fokus i snagu tvrtke usmjerimo u istom pravcu kako bi bili i ostali najpoželjnije mjesto za kupnju jeansa svim generacijama.”, izjavio je Antonio Dujmović, direktor – Europa 92.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Levi’s je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!