Tvrtka koja se specijalizirala za kvalitetan namještaj i uređenje interijera po mjeri baš svakog kupca, postala je ponosni Superbrands Partner za 2019/2020 godinu!

 Meblo Trade naglasak stavlja na najnovije trendove u dizajnu, a ljubav prema interijerima ono je što ih izdvaja od drugih. Kupci mogu očekivati personaliziran pristup odabiru namještaja i dekora, od početnih skica, kompjuterske simulacije prostora, do dostave i montaže.

“Meblo Trade je već dugi niz godina na hrvatskom tržištu predvodnik svjetskih trendova kada je riječ o uređenju interijera. Kvaliteta, moderan dizajn i vrhunska usluga glavne su karakteristike s kojima potrošači povezuju Meblo Trade pa smo izrazito ponosni na dodijeljen status Superbrands Partnera. Zadovoljstvo naših potrošača nam je izrazito važno te ćemo i u budućnosti raditi na tome da ispunimo njihova visoka očekivanja.“, izjavio je Martin Krastanoff, direktor, Meblo Trade.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Meblo Trade je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Partner Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!