Najslušanija radijska postaja s nacionalnom pokrivenošću, kapitalizirala je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

Radio na čijim se frekvencijama emitira najbolja domaća glazba koju slušatelji vole i žele čuti, kao i jedinstveni informativni i zabavni program uz svima poznate i drage voditelje, već više od dvadeset godina prvi je izbor mnogima. Radijsko tržište inovirali su kreativnim konceptom kojim su slušateljima omogućili izbor glazbe putem digitalnih kanala, ovisno o njihovom raspoloženju.

“Najslušaniji radio u Hrvatskoj dobio je još jednom potvrdu izvrsnosti Superbrands statusom. Narodni su slušatelji prepoznali od samog početka emitiranja, a i nakon više od 20 godina siguran je izbor za njih oko milijun tjedno. To je još jedan dokaz snage brenda Narodnog – radija čija je prepoznatljivost odavno prešla i granice Hrvatske.”, rekao je Dario Antunović, programski direktor narodnog.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

narodni je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!