Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Print studio je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Business Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Tvrtka Print studio d.o.o. osnovana je 1990 godine te kontinuirano i uspješno posluje kroz proteklih 26 godina. Ulaganjem u  tehnologiju te razvoj novih proizvoda, proizvodne kapacitete i edukaciju zaposlenika, Print studio je postao nezaobilazan i prepoznatljiv brand.

Print studio danas zapošljava 45 djelatnika u 5 poslovnica u centru Zagreba na 1620 m2 poslovnog prostora te ima vodeću tržišnu poziciju u području digitalnog tiska svih formata. Široka paleta proizvoda rezultat je kombinacije različitih tehnologija proizvodnje, velikih proizvodnih kapaciteta te profesionalnosti i iskustva zaposlenika.

Tijekom 2015.godine u Print studiju su uspješno implementirani i primijenjeni sustavi upravljanja po EN ISO 9001:2008 i EN ISO 14001:2004

Tvrtka Print studio pruža kompletnu i cjelovitu uslugu, od grafičke pripreme, printa na odabrani materijal, dorade proizvoda, projektiranja i izrade konstrukcije do montaže prema željama i potrebama klijenata.

U tisku velikih formata glavne kategorije proizvoda su: ceradna reklamna platna, mreže za građevinske skele, direktni UV tisak na pločaste materijale, naljepnice svih formata, jumbo i citylight plakati, obljepljivanje vozila i plovila, fototapete, uređenje interijera te reklamni stalci.

U području tiska malih formata odnosno u poslovnicama na 4 lokacije u centru Zagreba, brzom i stručnom uslugom izrađuju se posjetnice, pečati, natpisne ploče, print na majice i foto pokloni.

Print Studio je  svoju ponudu obogatio i promotivnim artiklima te kroz inovativna i kreativna rješenja pruža uslugu uspješne promocije tvrtke ili branda.  

Pouzdanost, profesionalnost i odgovornost prema kupcima i partnerima vrijednosti su koje su oduvijek činile sastavni dio naše poslovne politike koja je dugoročno uspješnim poslovanjem stvorila povjerenja kupaca u naše proizvode i usluge.