Tvrtka koja se od 1990. Godine bavi grafičkim djelatnostima, a u tome su dokazali svoju kvalitetu, pouzdanost i inovativnost, kapitalizirala je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

“Biti u Superbrands klubu je svakako potvrda izvrsnosti i prestiža za tvrtku. Istovremeno je i nagrada za  kontinuirani rad na izgradnji brenda kroz kvalitetu i pouzdanost te povjerenje naših klijenata. Time ulaganje u izgradnju brenda ovdje ne prestaje nego je snažniji poticaj za daljnju autentičnost i vjerodostojnost poslovanja.”, izjavio je Nenad Vuković, direktor, Print Studio.

 

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

 

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

 

Print Studio je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!