Superbrands logo
Superbrands logoCopyright © 2021 Superbrands

Copyright © 2021 Superbrands

Najbolja nekretnine za prodaju na Kvarneru

1. Nekretnine za prodaju u Opatiji

Opatija, ljetovalište bivše Austro-Ugarske, vrlo je otmjeno mjesto koje privlači vrhunske kupce. Njegova arhitektura i zadovoljan zrak odražavaju srednjoeuropsku prošlost. Opatija je danas sinonim za luksuzne vile uz plažu, prestižne nekretnine na najboljim lokacijama, kao i moderne apartmane s prekrasnim pogledom. Grad Opatija okružen je bujnim biljnim svijetom obližnje planine Učke s jedne i mora s druge strane. Ovo idealno okruženje čini Opatiju poželjnom lokacijom na Kvarneru za one koji traže hrvatske vile uz plažu i slična obalna imanja za prodaju. Opatija je poznata i kao destinacija za wellness jer se ovdje nalaze neki od vrhunskih revitalizirajućih wellness i spa centara u regiji.

Croatia Real Estate nekretnine u Opatiji.

coastal property for sale in opatija istria croatia

2. Nekretnine za prodaju u Lovranu

Lovran je grad sa stogodišnjom turističkom tradicijom. Smješten na najzapadnijem rubu Kvarnera, Lovran je blizu Opatije s kojom ga povezuje dvanaest kilometara duga obalna šetnica Lungomare. Lovran ima posebnost za vile zbog svoje bogate stoljetne povijesti. Uz samu obalu, izvan stare jezgre, očituje se u svoj njegovoj nevjerojatnoj arhitekturi vila, nekretnina s pogledom na more i hotela. Smješten u neposrednoj blizini obale, prekrasna arhitektura vila i kuća dodatno doprinosi jedinstvenom izgledu lovranskog šetališta.

coastal property for sale in lovran istria croatia

Povezani članci

Related

Digitalna evolucija: Budućnost poslovanja

U eri tehnološke revolucije, važnost prelaska na digitalno poslovanje postaje sve izraženija. No, što točno znači digitalizacija za suvremene tvrtke i kako ona oblikuje našu poslovnu budućnost? Prelazak s tradicionalnih papirnatih procesa na digitalne platforme...

read more