Superbrands logo
Superbrands logoCopyright © 2021 Superbrands

Copyright © 2021 Superbrands

Obnovite svoju kožu s Dermapen tretmanom i microneedeling u SHE Beauty salonu

Zdrava i blistava koža je nešto što svi težimo. Upravo zato smo u SHE Beauty salonu u Splitu odlučili uvesti jedan od najpopularnijih tretmana za obnovu kože – Dermapen i microneedeling.

Dermapen je uređaj koji koristi niz mikroskopski malih iglica koje probijaju površinu kože, stvarajući sitne kanale koji potiču proces ozdravljenja kože. Kao rezultat, koža počinje proizvoditi više kolagena i elastina, ključnih proteina koji koži daju mladolik izgled.

Ono što Dermapen čini posebnim jest njegova sposobnost da pruži duboko prodirene tretmane bez nepotrebne traume za kožu. To ga čini idealnim za sve tipove kože, uključujući osjetljive. Ovaj tretman može pomoći u rješavanju mnogih problema s kožom, uključujući bore, ožiljke od akni, oštećenja od sunca, hiperpigmentaciju i više.

Microneedling, je sličan postupak, ali koristi više iglica i koristi se za tretiranje većih područja kože. Ovaj postupak je izuzetno učinkovit u smanjenju bora, poboljšanju teksture kože i smanjenju ožiljaka od akni.

Ako ste se ikad pitali kako možete postići zdravu i blistavu kožu, dođite u SHE Beauty salon u Splitu i doživite transformaciju koju Dermapen tretman i microneedeling mogu donijeti vašem licu. Naš tim stručnjaka je spreman pomoći vam u postizanju kože iz snova.

Povezani članci

Related