Superbrands logo
Superbrands logoCopyright © 2021 Superbrands

Copyright © 2021 Superbrands

Svježa i blistava lica s potpisom SHE Beauty

Želite li kožu koja zrači zdravljem, svježinom i mladošću? SHE Beauty, prestižni kozmetički salon u Splitu, otvara svoja vrata svim ljubiteljima ljepote željnih tretmana čišćenja lica vrhunske kvalitete. Razmazite svoje lice tretmanima koje nudi naš salon i osjetite kako se vaša koža obnavlja i revitalizira.

Naš tim stručnjaka u SHE Beauty salonu stalno prati najnovije trendove i inovacije u svijetu kozmetike, kako bi našim klijentima mogli ponuditi samo najbolje. Kombinirajući najsuvremenije tehnike čišćenja lica s vrhunskim kozmetičkim proizvodima, pružamo tretmane koji su prilagođeni svakom tipu kože.

Bez obzira na to da li imate suhu, masnu, kombiniranu ili osjetljivu kožu, naš tim stručnjaka pružit će vam tretman koji će vašu kožu učiniti svježom, mladolikom i blistavom. Naš  tretman čišćenje lica pruža dubinsko čišćenje kože, uklanjanje nečistoća i regeneraciju kože.

Očekujemo vas u SHE Beauty salonu, gdje ćete doživjeti transformaciju svoje kože i osjetiti kako se vaša koža obnavlja, revitalizira i zrači novim sjajem. Ne propustite priliku da doživite čaroliju koju She Beauty može donijeti vašem licu.”

Povezani članci

Related

Medicinska konoplja: vodič za korištenje

Rijetke su teme koje izazivaju jače reakcije liječnika, znanstvenika, istraživača, političara i javnosti od medicinske konoplje. Je li sigurna? Treba li biti legalno? Dekriminaliziran? Je li dokazana njena učinkovitost? Za koje bolesti je korisna? Stvara li ovisnost?...

read more

Madež: što je i kako ga paziti

Što je madež?  Madež, poznat i kao nevus, je uobičajena pigmentirana lezija na koži koja se razvija kada se stanice koje proizvode pigment, nazvane melanociti, grupiraju zajedno. Madeži mogu biti različitih boja, oblika i veličina, te se mogu pojaviti na bilo...

read more