City-Center-One-za-web

 

Superbrands Hrvatska je završio s ovogodišnjim odabirom i ocjenjivanjem najboljih brendova na hrvatskom tržištu. Brendove smo i ove godine ocjenili neovisnim glasanjem Stručnog vijeća koji su time predstavili glas struke te istraživanjem tržišta čime smo dobili mišljenje krajnjeg potrošača pa je tako CITY CENTER one izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku – Superbrands oznaku 2016/17.

 

citycenterone_logo_new-small

ovom prilikom još jednom čestitamo!

 

I ove godine glavne ocjenjivane karakteristike brenda bile su: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak; glavni faktori koji diferenciraju brend i njegovu snagu na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju.

 

City Center one

Već 10 godina City Center one shopping centri vodeća su destinacija za dobar shopping i ugodno druženje, a sam brand kao proizvod i pod vodstvom isključivo domaćeg managementa već četvrti put proglašen je Superbrandom. Uz ovu cijenjenu titulu, City Center one dobitnik je brojnih drugih priznanja koja su mu dodijelili kupci: za najbolji omjer cijene i kvalitete, za najkvalitetniji shopping centar općenito, za shopping centar s vrhunskom uslugom kojega bi preporučili svojoj obitelji i najboljim prijateljima te brojnih drugih.

Već 10 godina je prošlo od otvorenja City Centera one West u zapadnom dijelu Zagreba. Centar na zagrebačkom Jankomiru potpuno je promijenio navike kupovanja u Hrvatskoj. Karakterizira ga pažljivo odabrani miks brandova koji zadovoljavaju potrebe cijele obitelji, izvrsna i prometno odlično povezana lokacija u zapadnom dijelu Zagreba u neposrednoj blizini velikih stambenih naselja, više od 7 milijuna posjetitelja godišnje koji ostaju vjerni ovom Centru te izvrsni poslovni rezultati koji su iz godine u godinu u realnom porastu.

Krajem 2010. otvara se najveći trgovački i zabavni centar u Dalmaciji City Center one Split, koji se brzo razvio u vodeći regionalni shopping centar koji, uz cijelu Dalmaciju, ima mnoštvo posjetitelja i iz susjedne Bosne i Hercegovine te preko milijun turista tijekom godine. Njegove prednosti su prometno lako dostupna lokacija u istočnom dijelu Splita, jednostavna i prozračna arhitektura te odličan miks brandova koji zadovoljava potrebe svih posjetitelja kao i bogati zabavni dio uz Cineplexx kino, Karting arenu, Wettpunkt automat klub, playroom Zonu Zabave, Cageball i ostalo.

Trgovački centar City Center one Zagreb East, treći po redu u Hrvatskoj pod brandom City Center one, otvoren je u proljeće 2012. godine. Otvorenjem ovog Centra zagrebački Žitnjak dobio je novo lice, a cijeli istočni dio grada, okolna naselja i bliži gradovi novo odredište za shopping i zabavu. Lokacija je velika prednost i zbog činjenice da je City Center one East jedini veliki shopping centar u istočnom dijelu Zagreba kojemu gravitira više od 270.000 ljudi te stanovnici brojnih većih i manjih gradova i mjesta u okolici kao što su Dugo Selo, Ivanić grad, Bjelovar, Vrbovec, Sv. Ivan Zelina, Kutina, Varaždin i drugi.

City Center one trgovački centri pod svojim okriljem okupljaju najbolje modne kuće, drogerije i parfumerije, trgovine s opremom za dom, trgovine s elektroničkom opremom i bijelom tehnikom; mobilne operatere; trgovine dječjom odjećom i opremom te druge specijalizirane trgovine. Osim trgovina posjetiteljima su na raspolaganju brojni restorani i kafići te bogat zabavni dio, a za najmlađe su tu i besplatne dječje igraonice Kid’s Jungle.

Shopping, zabava, gastronomija, odmaranje, druženje – za svaku od navedenih aktivnosti idealna destinacija je City Center one.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *