Crodux goriva jedinstvena su na tržištu po svojoj formuli i najvišoj kvaliteti po EU normi EN 228 i EN 590. Jedinstvena formula daje maksimalnu snagu Crodux gorivima, jamči zaštitu i bolji rad motora, manju potrošnju i smanjenu emisiju štetnih plinova.

Iz ponude ističemo EUROSUPER 95 BS I EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower – visokokvalitetna goriva visoke čistoće i niskog sadržaja sumpora. EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower kod motora s kompjutorski upravljanim paljenjem osigurava viši stupanj iskorištavanja goriva, a time i povećanje snage i poboljšanje performansi uz smanjenje potrošnje. EURODIESEL BS I EURODIESEL Crodux MaxPower su visokokvalitetna goriva za diesel motore prema europskoj normi  EN 590.

AUTOPLIN (LPG)-visokokvalitetno gorivo za motore s ugrađenom plinskom instalacijom, kvalitete prema EU normi EN 589 čiji visok oktanski broj osigurava bolje iskorištavanje sagorijevanjem oslobođene energije.

Na hrvatskom tržištu posluje više od 800 benzinskih servisa, a velika prednost Croduxa u odnosu na konkurente je upravo fleksibilnost i mogućnost prilagodbe potrebama tržišta u kratkom vremenskom periodu. Crodux goriva jedinstvena su na tržištu po svojoj formuli i najvišoj kvaliteti po EU normi EN 228 i EN590. Jedinstvena formula daje im maksimalnu snagu, jamči zaštitu i bolji rad motora, manju potrošnju i smanjenu emisiju štetnih plinova.

Našu kvalitetu i jedinstvenost prepoznali su i kupci te smo tako već 2. godine za redom ponosni nositelji znaka Superbrands.

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Crodux je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.