Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Polleo Sport je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Polleo Sport, kao specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane, nastavlja širiti svoj jedinstveni koncept po domaćem, ali i stranim tržištima. Ideja o okupljanju najboljih brendova iz svijeta sportske prehrane te iz svijeta fitness odjeće i obuće specijalizirane za trening na jednom mjestu, rezultirala je otvorenjem trinaeste Polleo Sport poslovnice, 15. srpnja 2017. u Tower Centru u Rijeci.

Uz brojne poznate brendove poput Optimum Nutritiona, Scitec Nutritiona, Garmina, QNT-a, Polara, Myproteina, Under Armoura i Zoe Leggings-a, Polleo Sport je uvrstio i magnate poput Samsunga, Suunta, Nikea i Reeboka.

Kvaliteta Polleo Sporta oduvijek je ležala na educiranim stručnjacima koji svakome kupcu prilikom posjeta osiguravaju vrijednost više svojim pristupom i savjetima kako da žive aktivnije i kvalitetnije. Glavni ciljevi Polleo Sporta i dalje ostaju promicanje zdravog načina života te educiranje kupaca o pravilnoj prehrani i važnosti sportskog življenja.

Misija ovog lidera je brisati vlastite granice i biti jednistven u onome što radi. Projekti poput velikih kampanja za Samsung, Blitz Cinestar i Optimum Nutrition te širenje na nova tržišta potvrđuju kako je povjerenje ovog brenda itekako zasluženo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *