rowenta-za-web

 

Superbrands Hrvatska je završio s ovogodišnjim odabirom i ocjenjivanjem najboljih brendova na hrvatskom tržištu. Brendove smo i ove godine ocjenili neovisnim glasanjem Stručnog vijeća koji su time predstavili glas struke te istraživanjem tržišta čime smo dobili mišljenje krajnjeg potrošača pa je tako Rowenta izabrana za Superbrands i nosi pravo na oznaku – Superbrands oznaku 2016/17.

 

rowenta_bloc_marque_fond_blanc

 

ovom prilikom još joj jednom čestitamo!

 

O brandu

I ove godine glavne ocjenjivane karakteristike brenda bile su: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak; glavni faktori koji diferenciraju brend i njegovu snagu na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju.

Od 1909. godine, njemački brand Rowenta  osvaja i najzahtjevnije potrošače s visokokvalitetnim proizvodima koji jamče savršene rezultate.

Rowenta nudi široku paletu proizvoda koji kombiniraju tehnološku izvedbu, profinjeni dizajn i ugodnu uporabu. Od davne 1949. godine kada se Rowenta pojavila sa svojim prvim glačalom s termostatom i 1974. s prvim usisivačem,nastavlja oduševljavati svojim inovacijama prateći  trendove potreba u društvu.

Njezin zadatak je osigurati dobrobit svojih korisnika svaki dan, zahvaljujući inteligentnim rješenjima u kategoriijama usisavača, glačala, sušila za kosu, uvijača za kosu, šišača i depilatora.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *