Želja vam je informaciju o svom brandu u što kraćem vremenu plasirati ciljanoj javnosti?

Idealna opcija za vas su mediji vanjskog oglašavanja, a to su billboard, citylight vitrina, bigboard, špan-master…

Kako bi se vaša poruka komunicirala što dulje, vanjsko oglašavanje je izvrstan odabir u današnjem svijetu, kada nam brzi tempo života nameće da smo stalno u pokretu, udaljeni od klasičnih medija poput televizije, tiska i radija. Zato budite korak ispred ostalih i koristite najefikasniji oblik oglašavanja.

Ako želite lansirati novi proizvod, podići svijest o svom brandu ili osnažiti efekt oglašavanja u drugim medijima, Zagreb plakat d.o.o. je tvrtka koja će vam osim najfrekventnijih i najzamjećenijih lokacija oglašavanja u gradu Zagrebu pružiti i profesionalnu podršku te omogućiti da budete prisutni!

O procesu

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Zagreb plakat d.o.o. je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Business Hrvatska 2017/18.