Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18, formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Specijalna bolnica Sv. Katarina je tako izabrana za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sv. Katarina u Zaboku europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom. Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World,  nastavna je baza Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci i u njoj se educiraju studenti medicinskih fakulteta kao i sveučilišnih studija sestrinstva iz Hrvatske i inozemstva.

Uz iznimno iskusan i međunarodno educirani medicinski kadar, u bolnici se primjenjuju najnovije tehnologije i postupci liječenja u suradnji s vodećim europskim i američkim ustanovama i stručnjacima, što je jamstvo izvrsnosti rada bolnice sukladno najvišim svjetskim standardima dobre medicinske prakse. Sveta Katarina je jednina bolnica u ovom djelu Europe koja na jednom mjestu, multidisciplinarnim pristupom, koristeći najsuvremeniju opremu i najnovije postupke liječenja, omogućuju vrhunsku dijagnostiku, najbolji terapijsko-operacijski postupak i individualno pripremljenu rehabilitaciju. Nedvojbeno je da je to garancija za najbrži i najbezbolniji povratak u normalan život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

Specijalna bolnica Sv. Katarina je  članica je “The Leading Hospitals of the World” čime se uključila u popis rijetkih europskih zdravstvenih institucija kojoj je dodijeljena ova prestižna certifikacija. Certifikat se dodijeljuje bolnicama za njihovu izvrsnost u raznim područjima rada prvenstveno kvaliteti pružanja usluga, stručnost kadra i dr.

U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, proglasio je «Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj».

Specijalna bolnica Sv. Katarina u kategoriji medicina ostvarila je 2016/2017 god. status “Superbrands», te je isti status ostvarila u razdoblju 2017/2018.

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina  u travnju 2017. godine na svečanoj dodjeli u Londonu uručene su prestižne nagrade ‘’Best Regional Hospital Award” kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga te nagrada “Manager of the year”  za upravljanje našoj članici uprave gđi. Jadranki Primorac. Nagradu je dodjelio European Business Assembly, Oxford, UK.

Specijalna bolnica Sv. Katarina je u travnju 2017. tijekom održavanja “IMTJ Medical Travel Summit-a” u Opatiji, International Medical Travel Journal (IMTJ) , vodeći online časopis za medicinski turizam dodjelio je nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu. Bolnica Sv. Katarina je proglašena “Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine”, a sve sukladno ocjenama međunarodnih nezavisnih eksperata za medicinska putovanja i medicinski turizam.

U svibnju 2017. godine, Specijalna bolnica Sv. Katarina izabrana je među 10 najboljih europskih tvrtki u kategoriji ‘The Award for Customer Focus’ u European Bussines Award natjecanju, zahvaljujući svojim poslovnim uspjesima, a na osnovu izvrsnosti, inovacija i etičnosti u poslovanju. Specijalna bolnica Sv. Katarina ovime je izabrana između 34,000 poslovnih subjekata koliko ih je bilo uključeno u ovo prestižno natjecanje. Također, Specijalna bolnica Sv. Katarina je osvojila i status nacionalnog šampiona «National Champion for Republic of Croatia».

Specijalna bolnica Sv. Katarina, izvor: Specijalna bolnica Sv. Katarina


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *